Gepersonaliseerde stretch hoezen: de ideale 360° eye catcher!

In Gepersonaliseerde stretch hoezen: de ideale 360° eye catcher! 0 reacties

Gepersonaliseerde stretch tafelhoezen: de ideale 360° eyecatcher voor statafels met centrale poot, schaarpoot of buffettafels

Of u nu een feest organiseert, een bedrijfsbijeenkomst, op een beursstaat van een ander evenement, de tafels spelen een cruciale rol in de uitstraling van de ruimte. En hoewel traditionele tafelkleden nog steeds populair zijn, zijn gepersonaliseerde stretch tafelhoezen steeds vaker de voorkeur van velen.

Gepersonaliseerde stretch tafelhoezen zijn speciaal ontworpen voor statafels met centrale poot, schaarpoot of buffettafels. Ze zijn gemaakt van stretchmateriaal en passen perfect om de tafel heen, zodat er geen rimpels of scheuren ontstaan. Bovendien is het materiaal afgevoerd en duurzaam, wat betekent dat de tafelhoezen meegaan.

Maar het grootste voordeel van gepersonaliseerde stretch tafelhoezen is dat ze volledig op alle vlakken volledig kunnen worden gedrukt. Of het nu gaat om de kleur van het ontwerp, met logo of een fotografisch effect met bloemen ...u kunt precies kiezen wat bij uw feest, beurs of evenement voorbij is.

Een ander groot voordeel van gepersonaliseerde stretch tafelhoezen is dat ze 360° zichtbaar zijn. Dit betekent dat ze aantrekkelijk zijn van alle kanten en altijd de aandacht trekken. Of het nu gaat om een ​​bedrijfsfeest, een bruiloft of een ander evenement, uw tafels zullen altijd in het oog springen.

Als u op zoek bent naar een opvallend en uniek alternatief voor traditionele tafelkleden, dan zijn gepersonaliseerde stretch tafelhoezen de perfecte keuze. Ze zijn eenvoudig te gebruiken, duurzaam en volledig op maat gemaakt. En door hun 360° zichtbaarheid zullen ze altijd de aandacht trekken.

Wij staan ​​ter beschikking om een ​​te helpen en kunnen u vrijblijven een simulatie maken aan de hand van uw beeldmateriaal. Klik hier voor meer info

GERELATEERDE ARTIKELEN