Gepersonaliseerde stretch hoezen: de ideale 360° eye catcher!

In Gepersonaliseerde stretch hoezen: de ideale 360° eye catcher! 0 comments

Gepersonaliseerde stretch tafelhoezen: de ideale 360° eye catcher voor statafels met centrale poot, schaarpoot of buffet tafels

Of u nu een feest organiseert, een bedrijfsbijeenkomst, op een beurs staat of een ander evenement, de tafels spelen een belangrijke rol in de uitstraling van de ruimte. En hoewel traditionele tafelkleden nog steeds populair zijn, zijn gepersonaliseerde stretch tafelhoezen steeds vaker de voorkeur van velen.

Gepersonaliseerde stretch tafelhoezen zijn speciaal ontworpen voor statafels met centrale poot, schaarpoot of buffet tafels. Ze zijn gemaakt van stretch materiaal en passen perfect om de tafel heen, zodat er geen rimpels of scheuren ontstaan. Bovendien is het materiaal ademend en duurzaam, wat betekent dat de tafelhoezen jarenlang meegaan.

Maar het grootste voordeel van gepersonaliseerde stretch tafelhoezen is dat ze volledig op alle vlakken volledig gedrukt  kunnen worden. Of het nu gaat om de de kleur of het ontwerp, met logo of een fotografisch effect met bloemen ...u kunt precies kiezen wat bij uw feest, beurs of evenement past.

Een ander groot voordeel van gepersonaliseerde stretch tafelhoezen is dat ze 360° zichtbaar zijn. Dit betekent dat ze aantrekkelijk zijn van alle kanten en altijd de aandacht trekken. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft of een ander evenement, uw tafels zullen altijd in het oog springen.

Als u op zoek bent naar een opvallend en uniek alternatief voor traditionele tafelkleden, dan zijn gepersonaliseerde stretch tafelhoezen de perfecte keuze. Ze zijn eenvoudig te gebruiken, duurzaam en volledig op maat gemaakt. En door hun 360° zichtbaarheid zullen ze altijd de aandacht trekken.

Wij staan ter beschikking om een te helpen en kunnen u steed vrijblijven een simulatie maken aan de hand van uw beeldmateriaal. Klik hier voor meer info

 

RELATED ARTICLES